annaetaimi

Kategori: Vardag

Tillbaka!!

Hej! 

Efter en lång vinter med mycket att stå i är jag tillbaka här. Det känns kul och jag ser fram emot att ha massor att blogg om eftersom jag och min vän Filip kommer åka på utlandspraktik i Spanien den 16juni, vilket är om 23 dagar. Jag kommer därför att blogga det mesta om de samt förberedelserna inför så de som vill kan följa vår resa. Vår praktikplats är Holiday Inn i Alicante, vilket verkar vara ett jätte fint hotell så vi ser verkligen fram emot att jobba där. 

Bilden är tagen från deras hemsida som ni kan hitta här. 

 

ATM

 

Sommardag

Efter tränigen sov Lisa hos mig och shit va jag hade saknat henne. Badade, pratade och bara hade det bra! Idag åkte vi en sväng till Ljusdal och sedan badade vi och sola hemma hos mig. En sommardag med sallad till lunch å massa mys, perfekt.

Roma i bollnäs

Det blev ett äventyr med famlijen till bollnäs för att kolla på Mobackens trädgård och lite annat. 

Maten åt vi på Roma inne i Bollnäs Centrum och den resturangen kan jag verkligen rekomendera, otroligt gott.

Världens härligaste sommarjobb

Mitt sommarjobb kunde inte varit så mycket bättre än vad de va, massor utav härliga ungar och massor utav fotboll!! Dock blev det väldigt påfrestande för knät men gud vad jag har haft roligt! Riktigt sorligt att skiljas från barnen sista dagen och kan bara säga att mitt Tyskland och Italien var oslagbara i härligthet och kärlek. Haha men i efterhand är jag väldigt nöjd att jag tog chansen att jobba som fotbollskoleledare och jag är en erfarenhet rikare. Massor av barn ligger mig varmt om hjärtat och förhoppningsvis har vi även fått sett Delsbos framtid inom fotboll. Jag kan bara hoppas. 

Igår

Sjukt seg söndag så jag inte kände för att göra någonting så jag låg och kollade på Gossip Girl hela dagen ungefär. Vid sextiden åkte jag in till Filip och blev bjuden på middag. Mysig dag och skönt att ha allt klart i skolan, typ.

Today

Tänkte bjuda på min outfit idag. 

Tröja från Hampton Republic och byxor från Dr.denim. Hade även mina Hunterstövlar och skinnjacka. 

Pluggsöndag

Gjorde helt seriöst inget annat än åh plugg igår. Förhoppningsvis blir talet godkänt och en höjning i företagsekonomi men ja man vet ju aldrig.

Sommarmys

 

Godmorgon

Födelsedagar är bra dagar

Igår firade vi filips pappa som fyllde hela 40. Vi bjöds på fin middag och marängtårta. Han fick även en del presenter och av oss fick av två stycken t-shirtar. En från carlings som var vit med en ficka på och den andra från h&m med ett fint tryck på. Kändes som om att han trivdes med presenterna så det kändes bra! Har alltid jätte svårt att köpa presenter då jag aldrig tror att dom ska bli glad, haha dålig vana. Vi sov sedan där och jag hade sov morgon till halv nio, underbart.

En kväll med gänget

8 maj

Jobbigaste skoldagen på länge men otroligt lycklig då träningen gick bra och vi är ledig imorgon.

Vårpromenad

Härlig vårpromenad i en fin vår sol. Hälsade även på morfar på kyrkogården. 

Våga drömma

Lov nu, snart sommar och snart firhet. Förhoppningsvis blir kontakten med många vänner ännu bättre, knäskadan blir bättre och det är det enda som jag skulle önska just nu. Mer bloggning när jag har tid. Godnatt